Mitt første blogginnlegg

Etter mange timer og dager, er den endelig ferdig. Min første blogg!
Det er derfor jeg ligger her i sengen på sykehuset, og skriver i natt. klokken 04.30 om morgningen. Det har aldri vært en tanke, at jeg skulle lage en blogg. Jeg har aldri vært opptatt av å skrive. Ikke har jeg vært særlig flink til det heller. Skal jeg være ærlig. Men tanken kom til meg når jeg lå inneliggende på sykehjem i Oslo, slutten av sommeren 2015. Som kun 23 år gammel. Da bestemte jeg meg, at eneste måte å få ut alle de vonde bildene (hendelsene) i hode. Av uverdig og forferdelig behandling av eldre syke mennesker og meg selv. Vil være å skrive, slik at følelsene mine kommer ut. Ofte får jeg høre, «Vetle, du må starte en blogg eller skrive en bok». Den siste tiden, har jeg vært alvorlig syk og sengeliggende på sykehuset. Og rett og slett en «kasteball/postpakke i systemet.» Jeg håper at min erfaring vil forhåpentligvis, kunne være til stor hjelp for andre. Du er velkommen til å følge med på veien til… kampen mot systemet. For rettferdigheten og verdigheten for meg og mange andre.

Foto: Beate Hanøy

El Castell de Guadalest – Alicante.         Foto: Beate Hanøy

Skjermbilde 2015-11-06 kl. 22.43.56

For de som vil følge med på bloggen kan dere like facebooksiden min , her vil jeg legge ut alle innleggene mine. 🙂

– Use your past to change the future – Vetle

1 kommentarer på «Mitt første blogginnlegg»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: