Tålmodigheten satt på prøve og brevene til Norges rikeste

God morgen!

Jeg sovnet klokken 23.30 sent i går kveld etter å ha hatt lekkasje nok en gang. Jeg brå våknet klokken 05.00 til sondeernæring og medisiner i dag tidlig.

I dag øyner jeg et håp om å få fysioterapi og behandling etter en lang og tøff helg. Kanskje det blir trening i dag? Hvis ikke så «smeller» det i bordet. Nei da, er ikke helt meg, jeg bruker å holde på tålmodigheten min altfor lenge. slik jeg lærte i næringslivet.

Jeg vil bruke tiden til å fullføre innlegget om min sykdomshistorie på bloggen. Fortsette formuleringen av brevene til Norges rikeste. (jeg vil komme tilbake til hva intensjonen med disse brevene er, men du kan vell selv gjette hva jeg ønsker å oppnå?) og sist men ikke minst fortsette hvordan jeg kom meg ut «levende» i fra»dødens hotell» del 2.

Ønsker dere en riktig god dag! 🙂

Skjermbilde 2015-11-06 kl. 22.43.56

For de som vil følge med på bloggen kan dere like facebooksiden min , her vil jeg legge ut alle innleggene mine. 🙂

– Use your past to change the future – Vetle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: